Tänään ruokana oli parsakaalikasvispihvejä. Taitavat näyttää hyvin pitkälti samoilta, mitä aiemmin jo tein, mutta ovat kyllä hyvin erilaisia. Nämä ovat pannulla tehtyjä, oliviöljyssä miedolla lämmöllä paistettuja). Olivat mielestäni parempia, mitä aiemmat. Hyviä, nam :D!

917167.jpg

Parsakaalikasvispihvit:
 - 1dl      kauraleseitä
 - 1dl      vettä
 - mausteita: chiliä, grillimaustetta, meiramia, herbes de provence
 - 1        sipuli
 - 2        kananmunaa
 - 1        parsakaali (kukinto sekä varsi pieniksi pilkottuna)
 - 3        perunaa (keitettynä ja muussattuna. laitoin myös paksuimman kohdan parsakaalin varresta kiehumaan)
 
Kastike:
 - 2dl   kermaviiliä
 - 1dl   luonnonjogurttia
 - 1/2  sitruunan mehu
 - tilli-ruohosipuli-dippijauhetta

Tarjoiltuna perunoiden kanssa.