Eilen tehtiin päivällä tortilloita ja illalla jääneistä aineksista quesadilloja. Ne on niiiiin hyviä kyllä. Niihin voi samalla lailla laittaa kaikenlaista kuin tortilloihinkin. Itse maistoin näitä quesadilloja ensimmäisen kerran Amerikassa, kun siskoni S asui siellä. Sitten sen kokemuksen pohjalta luonut oman tyylisen reseptin tehdä näitä. Kuvasta ei tullut kovinkaan kiva. Eilen tehtiin myös muutama jauhelihatäytteinen, mutta jotenkin ne ei sopinut omaan makuun (varmaan vaan tehtiin liian mieto tai jotain... pitäisi etsiä joku kiva resepti ja kokeilla joskus uudestaan).

941117.jpg  

Quesadillat:
 - tortillalettuja
 - salsakastiketta
 - kanaa
 - sipulia
 - ananasta (usein laitan myös paprikaa, mutta sitä ei nyt ollut jääkaapissa)
 - cheddarjuustoa

Uuniin 250 asteeseen niin pitkään, että juusto sulaa ja pinta muuttuu ruskeaksi. Nämä voisi tehdä myös grillissä tai paistinpannulla.

Tarjoillaan cuacamolen kanssa.