Vietettiin pikku-neidin kanssa halloweenjuhlia ystävien kanssa. Oli tosi mukavat pippalot. Tässä meidän tekemä kurpitsa. Ei ollakkaan ennen tullut tehtyä :).

 

Tässä on suolaisia syötäviä: fetasalaattia (muutamaa eri salaattia, kurkkua, tomaattia, fetaa, oliveja, punasipulia ja viinirypäleitä), sorminakkeja (ei ihan niin hienoja tullut, mitä sisko teki viime vuonna), uunilohkoperunoita (pestyjä perunoita kuorineen 2kg, oliviöljyä melkoisen iso loraus tuohon määrään, paprikajauhetta ja grillimaustetta, uunissa 200 asteessa n. tunti), makaroonisalaattia (simpukkamakaroonia, kurkkua, suolakurkkua, omenaa, herneitä ja purjoa, ja kastikkeena partaukkojugurttia, mustapippuria, suolaa, paprikajauhetta ja vähän majoneesia), lihapullia (muuten melko perus mureketaikina, mutta lisänä paprikaa pieninä kuutioina), tsatsikia partaukkojugurttipurkin ohjeen mukaan :). Lisäksi oli AC:n erikoisia, elikkäs nakkipiiloja :) ne on aina suosikkeja!! 

Tässä tarkempaa kuvaa tuosta fetasalaatista.

Nämä oli koristeena. Eli kanamunista, tomaatista ja juustosta tehtyjä kärpässieniä. Kärpässienen pilkut liimasin majoneesilla.

Tässä kuvaa herkkupöydästä, eli siellä oli hämähäkkimuffineita, viinirypäleitä, erilaisia pipareita, vaahtokarkkeja ja seittikakku.

Hämähäkkimuffinit on tehty seuraavalla ohjeella:

3 munaa

4,5dl sokeria

2,25dl appelsiiinista puristettua mehua

6dl vehnäjauhoja

3tl vaniljasokeria (saattoi olla vähän enemmänkin)

3tl leivinjauhetta

1,5rkl kaakaojauhetta

225g maidotonta margariinia

 

200 asteessa n. 8-10 minuuttia meidän kiertoilmauunissa. (Minimuffinivuokia)

 

päällys:

5,25dl tomusokeria

3tl vaniljasokeria (saattoi taas olla reilut annokset)

1,5rkl kaakaojauhetta

6rkl sulatettua maidotonta margariinia

6rkl appelsiinista puristettua mehua

Hämähäkit tein värjätystä marsipaanista ja värjätystä tomusokeri-vesi-kuorrutteesta, hämppyjen silmät samaa kuorrutetta, mitä muffineissa.

 

 

 

 

Tässä sitten vähän muita ruokia, elikkäs porkkanaperunamuussia ja kananfileitä ja vihanneksia.

T teki mulle ihanan täyskärin synttärikakuksi :) <3 !!! Namskis!

Tässä kinkku-ananas-aurajuusto-lämppäreitä ja vihreä salaatti.

Tässä kalaruuasta saatiin hieman ei niin terveellistä ;), eli ranskalaisten kanssa. T:lle oma kanafile yhdessä reunassa :D. Ja vihreää salaattia sentään seurana. Hyvää kyllä oli :).