Nyt aikamoinen koonti pidemmältä ajalta. Hirmusen nopeesti menee aika ja näköjääs sen verran kiirusta, että kameraan jää aina paljon kuvia, joita en meinaa ehtiä laittaa tänne :D. Mutta tässä näitä olis.

Juustohamppareita. Taas tarttee sanoa, että paljon on parempia näin ite tehtynä. tulee ihanan rapeita sämpylöistä, kun paahtaa uunissa.

1976799.jpg

Tässä olisi joku lisäkesalaatti. En näköjään ole muistanut ottaa itse pääruuasta kuvaa :D.. Muistelen, että jotain lämppäreitä olis ollu tän salaatin kanssa.

1976806.jpg

Yhdessä ravintolassa ollaan syöty tosi hyviä leipiä, nämä on niistä mukailtu versio. Eli leipää pohjana, Porsaan paneroitu pihvi ja aurajuustokastiketta. Lisäkkeenä wokattuja kasviksia. Hyvää ja täyttävää :D.

1976857.jpg

Ja tässä vielä kanasalaattia, oli kamerassa hieman tunnelmallisempikin versio tästä (kynttilän valossa) mutta salaattiannoksesta ei olisi saanut kyllä selvää, että mitä oli tarjolla :D.. Tässä siis ihan perussalaatti pohjalla, fetaa, kanaa, punasipulia, hunajamelonia ja parmesania. Kuten aiemminkin olen maininnut, kanasalaatit hieman eri muodoissa on mun herkkua!!!!!!

1976838.jpg