Uusivuosi meni hyvinkin rauhallisesti flunssaillen. Tehtiin kuitenkin hyvää sapuskaa:
- quesadilloja (sisällä: salsaa, kanaa, punasipulia, ananasta, cheddar-juustoa, paprikaa)
- juustokastiketta
- cuacamolea
- fetasalaattia
Sori huono kuva salaatista
Jälkkäriksi oli itse tehty jädekakku, jossa:
pohjana mokkapalapohjaa, (tein 1/3 taikinan pieneen vuokaan)
vaniljajäätelöä
kerroksissa: kinuskikastiketta ja pätkispaloja.
Nyt viikonloppuna tehtiin pakkasesta löytynyttä possun filettä, kastikkeessa perus vaaleaan kermakastikkekeseen lisätty n.100g tomaatti-chili-tuorejuustoa ja taco-maustetta. Tarjoiltuna riisin kanssa ja lisänä porkkanoita ja herneitä.
Tämä onkin vanhempi sapuska, heti joulun jälkeen ähkynä teki mieli keittoa :). Tämä on jauheliha-keittoa, jossa: porkkanaa, he-ma-paa, täysjyväspagettia, perunoita, valkosipulista tomaattimurskaa, pippuria, 1 lihaliemi. Keiton kanssa tein jättirouhesämpylöitä (sämpylätaikinassa jauhoina: kaurarouhejauhoja, hiivaleipäjauhoja, ruisjauhoja ja ruohejauhoja, lisäksi pellavansiemeniä).
Perjantaina tehtiin A:n kanssa vohveleita. A hoiti melkein kaikki vatkaamiset :D, innokas pieni apuri on! Kyllä tulikin hyviä vohveleita!!!
sunnuntai, 4. tammikuu 2009
Kommentit